Solicitare inregistrari tahograf de la ISCTR referitoare la accidentul soldat cu 10 morti din data 05/10/2019


 

 

 

Solicitare informatii de interes public adresata ISCTR referitoare la accidentul din 05/10/2019 soldat cu 10 morti. Descarcari tahograf.

Solicitare informatii de interes public adresata ISCTR referitoare la accidentul din 05/10/2019 soldat cu 10 morti. Solicit descarcarile tahograf.

In dimineata zile de 05/10/2019 in Romania a avut loc un grav accident de circulatie soldat cu 10 morti  si 7 raniti (informatiile de pana acum). Accidentul a avut loc intre un vehicul articulat de mare tonaj si un microbuz ce transporta muncitori catre locul de munca. Deoarece am expus si in trecut diverse iregularitati din industria transporturilor la care am primit raspunsuri foarte vagi si pare ca nimeni nu a luat nici o masura pentru a le rezolva, solicit aceste informatii pentru a le pune la dispozitia publicului si pentru a dezbate daca intr-adevar legile sunt sau nu respectate. In caz de raspuns negativ, sper ca dezbaterile vor scoate la lumina intr-un mod sau altul disfunctionalitatile existente.

In acelasi timp va trebui sa acordam atentie si responsabilitatilor pe care companiile de transport le au in toata aceasta situatie pentru ca in general degetul aratator este indreptat doar spre soferi. In scrisorile mele deschise (scrisoarea deschisa 1 si scrisoarea deschisa 2) am demonstrat ca soferii sunt impinsi prin diverse metode sa-si incalce dreptul la repausul saptamanal normal, dar bineinteles ca acest lucru nu se opreste doar aici.

Asteptam raspunsul celor de la ISCTR.Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: